Portofoliu

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Minoritati si discriminare in agenda presei - fotoreportaje

Fotomagazin va prezinta 7 fotoreportaje realizate de Petrut Calinescu, Bogdan Croitoru, Bogdan Iurascu, Robert Ghement, Karina Knapek, Marius Nemes, Radu Vioreanu - pe diverse teme legate de discriminare si marginalizare sociala.


1. Delta Dunarii - Petrut Calinescu
2. Romii caramidari - Bogdan Croitoru
3. Persoane cu disabilitati mentale - Bogdan Iurascu
4. Dependenti de metadona - Robert Ghement
5. Pensionarii - dependenti de stat - Karina Knapek
6. Ghetoul din Marasesti - Marius Nemes
7. Persoane cu dizabilitati motorii - Radu Vioreanu


Fotografiile pot fi vazute pana la data de 10 noiembrie la Centrul Metropolitan pentru Tineret din bulevardul Poligrafiei.


Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) si Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie (CRJI) au lansat luni publicatia "Minoritati si discriminare in agenda presei". Revista contine patru articole realizate de jurnalistii de investigatie coordonati de CRJI, o cercetare realizata de AMP asupra modului in care presa din Romania reflecta problematica minoritatilor, legislatie si deontologie privind discriminarea si relatia presa-minoritati.G. Serban

Bookmark and Share

Comentarii:

Dan C. - 02 Nov 2006, ora 00:10
Penultima de la P. Calinescu si ultima de la B. Croitoru sint singurele care iti retin atentia. Restul, cu parere de rau, sint FOARTE slabe.

Alex andru - 02 Nov 2006, ora 03:08
Alo, domnu' Dan C :) ceea ce vedem sunt fotografii de reportaj si prezinta io realitate. Nu e loc de fotografie artistica in domeniu. Va inteleg... nu sunt la fel de interesante ca cele de arta, dar sa le cataloghezi "FOARTE slabe" este cam prea rautacios si pe deasupra si gratuit. Eu vreau sa-i felicit pe toti si chiar de doua ori pe Bogdan Croitoru, Karina Knapek si Marius Nemes :)

Crenguta Turn e Sol - 02 Nov 2006, ora 07:55
Karina Knapek are o serie interesanta.Restul seriilor de imagini, sunt pionieresti,de amatori mai avansati....

Cosmin Bumbut - 02 Nov 2006, ora 08:15
Felicitari tuturor pentru fotografii! Bravo!

Andrei Pandele - 02 Nov 2006, ora 08:50
Romii caramidari de Bogdan Croitoru, imi pare reportajul in care autorul s-a implicat cel mai mult. Nu e de mirare ca a iesit cel mai bine. Preferatele mele, in ordine, sunt imaginile 6, 7, 8, 2 si 3. Ca totul poate fi facut si mai bine, este adevarat. Nu pot sa nu ma intreb, cum ar fi iesit o alta imagine ? Cu lumina pozei 8, dar cadrata mai apropiat pozei nr.3,si mai stransa. Sunt foarte vizibile sensibilitatea Karinei Knapek, cat si talentul lui Petrut Calinescu. Pacat, reportajul lui Radu Vioreanu, Persoane cu disabilitati fizice, pare facut mai pe fuga. Robert Ghement, cu Dependenti de metadona, a avut de infruntat probleme etice mai dificile. Dar oricum este foarte frumos din partea celor 7, ca s-au implicat in proiecte sociale atat de dificile. Iar aprecierile nu se fac prin metoda : Mie asa /Nu/ imi place. Ci facand un raport intre ce a vazut si ce i-a iesit. Si mai ales raportand ce i-a iesit, la ce ar fi putut sa iasa. Eventual daca ati fi luat dvs. in sarcina acel proiect. Ma tem ca 2 dintre postanti au luat-o usor razna. I-a luat gura /claviatura pe dinainte.

Mihai Biris - 02 Nov 2006, ora 12:43
Da, sunt probabil cele mai bine facute materiale de la Jurnalul National din cate am vazut eu pina acum(si le cam urmaresc activitatea). Reportajul Karinei Knapek imi place si mie cel mai mult, e mai bine inchegat si fotografiile bune sunt mai multe la numar decat la ceilalti. Ea are si o sensibilitate aparte. Insa tot respectul pentru restul, mai ales Bogdan Croitoru si Petrut Calinescu. Ma bucur sa vad si la noi fotoreportaje de nivel....real. Mie fotografiile lui Bogdan Croitoru imi amintesc de stilul lui Thomas Munita. Initiativa mi se pare absolut admirabila. Mai asteptam.

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   ieri, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 2 zile, la ora 10:04
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 4 zile, la ora 17:41
Zvonuri la
Panasonic »

   de Dorian
   acum 6 zile, la ora 17:04
Obiective Fujifilm »
   de Avram
   acum 11 zile, la ora 11:49

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127311 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate