Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Panasonic LUMIX DC-TZ90

- 2017-04-19, Anca Ionescu

Panasonic prezinta LUMIX DC-TZ90, noul model din populara serie "Travel Zoom" - TZ. Prin upgrade-ul adus senzorului de la o rezolutie de 18,1-megapixeli (TZ80) la o rezolutie de 20,3-megapixeli, LUMIX TZ90 beneficiaza acum de un zoom optic de 30x (echivalent 135: 24-720 mm) intr-un corp compact permitind, in acelasi timp, inregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO. Noul ecran LCD basculabil permite utilizatorilor sa se bucure de nenumarate posibilitati pentru realizarea fotografiilor de tip "selfie", inclusiv selfie 4K si selfie panoramic.


Panasonic LUMIX DC-TZ90


Indeplinind toate standardele de calitate exigente impuse de Leica, LUMIX TZ90 ofera performante optice exceptionale cu o claritate uimitoare, distorsiuni si reflexii parazite minime. Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMAR cu zoom optic 30x si superangular de 24 mm, este util in orice situatie.


Noul senzor MOS de 20,3-megapixeli, de mare sensibilitate, si procesorul de imagine Venus Engine permit utilizatorilor sa inregistreze imagini de calitate inalta chiar si in cazul inregistrarilor cu sensibilitate ISO ridicata, in medii iluminate slab.


Panasonic LUMIX DC-TZ90


LUMIX TZ90 poate inregistra imagini video fluide, de inalta rezolutie QFHD 4K la 3840x2160 si 30p(60Hz) / 25p(50Hz) in format MP4. Beneficiind de avantajul tehnologiei 4K, utilizatorii pot capta momente unice la 30 fps cu o rezolutie echivalenta cu 8-megapixeli ca 4K PHOTO. Sunt disponibile diverse alte functii practice bazate pe tehnologia 4K. Functia Post Focus permite utilizatorilor sa selecteze cu usurinta zona de focalizare dupa inregistrarea imaginii. Functia Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit intr-o singura fotografie) permite utilizatorilor sa ajusteze profunzimea de cimp dupa inregistrare combinind imagini multiple captate cu functia de post-focus, totul in interiorul camerei. in plus, LUMIX TZ90 incorporeaza o functie de compunere lumina cu care camera sintetizeaza imaginile selectind si salvind pixelii mai luminosi. Acest lucru face posibila producerea cu usurinta a unor imagini mult mai impresionante si luxuriante ale unor situatii precum focuri de artificii sau scene nocturne.


Functia 4K Live Cropping (decupare 4K in timp real) realizeaza zoom sau panoramare stabila in cazul imaginilor video 4K de inalta rezolutie. Utilizatorii pot realiza imagini video Full-HD perfecte, adaugind efecte impresionante dupa inregistrarea materialului original in 4K. Datorita operarii digitale, acest lucru poate fi efectuat fara miscarea fizica a obiectivului.
Pentru raspuns si mai rapid si mobilitate mai ridicata, LUMIX TZ90 integreaza tehnologia DFD (Depth From Defocus - adincime din defocalizare) pentru a obtine o focalizare automata ultra-rapida de aprox. 0,1 sec. Aceasta contribuie la o inregistrare in rafala de mare viteza de 10 (AFS)/5 (AFC) fps.


LUMIX TZ90 prezinta, de asemenea, o varietate de functii de focalizare automata, precum Focalizare automata tactila, Focalizare automata in 49 de puncte si Focalizare automata in lumina slaba, care permit utilizatorilor sa obtina cele mai bune rezultate intr-o gama variata de situatii de inregistrare.
Ecranul LCD de 3,0-inch cu 1.040k puncte si control tactil se basculeaza cu 180 de grade, iar camera intra automat in modul Self Shot (autorportret) imediat ce ecranul este inversat. in modul Self Shot (autoportret), camera LUMIX TZ90 ofera o varietate de functii pentru selfie-uri, inclusiv noul mod 4K Selfie. Functiile de infrumusetare permit utilizatorilor sa realizeze portrete - in special ale persoanelor de sex feminin - mult mai spectaculoase utilizind mai multe efecte precum Soft Skin (piele fina), Defocusing (defocalizare) si Slimming (slabire). Dupa inregistrare, retusarea estetica/prin machiaj poate fi aplicata chiar in interiorul camerei cu functia Beauty Retouch (retusare pentru infrumusetare).


Totodata, utilizatorii pot alege sa capteze fundalul clar sau defocalizat folosind modul Background Control. Imaginile panoramice pot fi, de asemenea, inregistrate in modul Self Shot (autoportret). Un vizor de 0,2-inch 1.166k puncte EVF (Vizor electronic), cu senzor de proximitate, este, de asemenea, prevazut pentru inregistrarea cu usurinta in exterior cu lumina puternica a soarelui. Inelul de control de pe obiectiv permite o operare rapida si intuitiva. Pentru stimularea creativitatii in realizarea fotografiilor cu Lumix TZ90, sunt disponibile inregistrarea de imagini in format RAW, modul de filtru Creative Control (control creativ) si modul Creative Panorama (panorama creativa).


Panasonic LUMIX DC-TZ90


Cu conectivitatea Wi-Fi, utilizatorii isi pot conecta camera la smartphone sau tableta pentru a extinde flexibilitatea de inregistrare, stocare si partajare a imaginilor.
Fiind dotata cu un zoom puternic de 30x si performante de inregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO intr-un corp ultra compact, noua camera LUMIX TZ90 ofera bucuria inregistrarii unor imagini foto/video de inalta calitate si experiente selfie in moduri versatile, oricind si oriunde.


Anca Ionescu
Attitude PR
M: +40 747 501 016
anca@attitudepr.ro


http://www.panasonic.com/ro/

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 37 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 39 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 40 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 40 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 42 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate