Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Expo foto Ducu Gheorghiescu la Oradea

- 2007-11-22, Clubul Fotografic NUFARUL Oradea

Incepand din data de 24 noiembrie 2007, iubitorii artei fotografice din Oradea vor avea posibilitatea sa vizitezee in Galeria Foto Art din Oradea, o expozitie personala de arta fotografica.Pe simezele galeriei vor fi expuse 40 de fotografii color de format 50x70 cm, realizate de artistul fotograf Ducu Gheorghiescu din Curtea de Arges, realizate in periplul sau prin Insulele Hebride.Ducu Gheorghiescu s-a nascut in data de 25 ianuarie 1974, in Curtea de Arges si a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti.
Cu lucrarile sale a participat la mai multe expozitii de grup organizate in Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Cluj Napoca, Campulung Muscel precum si la Targul de Arte Nevers in anul 2002, in Franta.
In Oradea artistul fotograf expune pentru prima data.Vernisajul expozitiei va avea loc sambata, 24 noiembrie 2007, la ora 12,00 in prezenta autorului si la care organizatorii manifestarii invita pe toti iubitorii artei fotografice sa ia parte.
Momentul muzical va fi sustinut de artistul Thurzo Sandor Jozsef, fondatorul cvartetului de coarde VARADINUM din Oradea.
Lucrarile vor fi prezentate publicului, de criticul de arta dr. Ramona Novicov si de artistul fotograf Claudiu Szabo A.FIAP, iar expozitia va fi vernisata de artistul fotograf Stefan Toth A.FIAP, presedintele Clubului Fotografic NUFARUL din Oradea si presedinte al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania.Expozitia artistului fotograf Ducu Gheorghiescu este organizata in cadrul Proiectului cultural "ORADEA, PUNTE SPRE LUME...", in parteneriat si sub inaltul patronaj al PRIMARIEI MUNICIPIULUI ORADEA si al ASOCIATIEI ARTISTILOR FOTOGRAFI DIN ROMANIA, cu sprijinul sustinatorilor permanenti: Hotelul VULTURUL NEGRU, Galeria VINURILOR, DURAN'S, Tipografia OFFSETPRINT, ASTON COM, STEPHANY si WEBER&CO IMPEX SRL Oradea si va ramane la dispozitia publicului vizitator pana la data de 6 decembrie 2007, in zilele lucratoare, intre orele 8 si 18.
Hebride: taramul izgonit in apele Atlanticului este adus in calea perceptiei noastre de fotograful Ducu Gheorghiescu. El converteste greutatea parcurgerii spatiului in dorinta de a surprinde momente din indepartata Scotie si reuseste prin deconspirarea existentei in nebanuite unghere. Munificenta fotografului de a ne infatisa acea lume este infranata doar de propria-i exigenta. Razbat astfel "doar" 40 de clipe, 40 de pareri, 40 de petice ale Hebridelor.
Daca e adevarat sau nu, va invit sa va convingeti in putinul dumneavoastra timp liber, sambata, in a 24-a zi a lunii noiembie din 2007, la miezul zilei, in Oradea. (Claudiu Szabo).

Intrarea este gratuita.
Informatii suplimentare despre artistul fotograf veti putea afla de pe paginile:

http://www.photoducu.ro
http://www.alpinet.org/personal/ducu

 

 

Comentarii:

Raoul M. Septilici - 22 Nov 2007, ora 13:09
Felicitari.

Banica Tiberiu - 22 Nov 2007, ora 15:30
Felicitari, frumoase imagini !!

negoescu codrut - 24 Nov 2007, ora 09:28
Fotografii excelente! Felicitari!

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 3 zile, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 5 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 6 zile, la ora 10:04
Zvonuri la
Panasonic »

   de Dorian
   acum 10 zile, la ora 17:04
Obiective Fujifilm »
   de Avram
   acum 15 zile, la ora 11:49

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127312 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate