Foto blog

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale
Compozitia
[click]  
Lumina si iluminarea
[click]  
Brasovul meu
[click]  
O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

A fi sau a nu fi,
fotograf
[click]  

 

 

Alina Andrei la Fotomagazin.ro: Caini cu aparate

« Fotografiile altora, povestite de mine | Main | Francezii care vorbesc singuri pe strada »

October 12, 2005

Caini cu aparate

Am incercat sa-mi imaginez ce ar fotografia cainii in functie de rasa, varsta si personalitate.
jivina0.jpg
Boxerul pofticios: castronul de mancare, neclar, pentru ca se apropie prea mult si prea des. Biscuitii din mainile copiilor, umbrelele mamelor furioase indreptate spre el. Vitrine cu carnati si prajituri, pisici cocotzate in ciresi infloriti. El reflectat in geamurile cofetariilor. Multe poze cu usa frigiderului de acasa, cand inchis, cand deschis, mingi sparte, mud─ârite de bale, Alina cu-un aparat zdranganitor in mana.
jivina1.jpg

Basset-ul cu dureri de spate: ar poza romburile si dungile din covor, faramiturile de chifla cazute de pe masa, o musca, papucii stapanului, fereastra aburita de propria respiratie, ochelarii uitati pe o canapea, felina albastra brodata pe perna de catifea.
jivina2.jpg

Fox terrier-ul isteric. zeci de imagini colorate cu mingea chitaitoare pe care si-o azvarle singur in aer. Dosuri de pisici cu cozile atarnande pe garduri, alte potai in parc, mizerii, tevi de esapament, treptele de beton din casa scarii, mutra copilului de la capatul celalalt al lesei.
jivina3.jpg

Ogarul afgan ce alearga intr-o poienita: copaci vajaiti, varfuri de ierburi aromate, cozi de iepuri, libelule, fluturi incarcati de polen. Mult verde. Afgani cu turbane, Puma in picioare, dune ondulate de nisip.
jivina4.jpg

Cainele ciobanesc: oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi, cioban, cioban, cioban, iarba, iarba oi, magari, cerul azuriu patat cu nori, cerul negru patat cu stele, oi, oi, lup, oi, lup, oi, urs, juma de oaie, laba de urs, sfert de oaie, stana, oi, oi, oi, oi...
jivina5.jpg

Saint Bernard-ul posac: multe imagini statice cu poieni smaltuite, stanci si cotofene. Cateva cu un turist ratacit, pozat de sus in jos, cu gura larg cascata in care i se scurge romul din butoiasul de la gatul cainelui.
jivina6.jpg

Un Grivei de curte, cu lantul prea scurt: cusca, cusca, poarta, casa stapanilor, castronul de tabla, vrabiile care ii ciugulesc cotoarele de paine, maini care il mangaie, poarta, poarta, poarta, castronul cu mancare, apa clocita.
jivina7.jpg

Maidanez descurcaret: boscheti, containere, resturi in putrefactie, strazi aglomerate, parcuri, sute de perechi de picioare, alti caini, trunchiuri si ziduri insemnate, politai, borfasi, perechi dosite in ganguri, baltoace, Alina cu un aparat zdranganitor in mana.
jivina8.jpg

Pechinezul rasfatat: perne brodate, plasa de cumparaturi si baston, trotuarul, papucii pensionarei, fursecuri, buze stafidite, gresit rujate, obraji cu adancituri in pielea ingalbenita, televizorul cu telenovele, andrele, ghemuri de lana si-o vesta maronie neterminata.

Cainii altora:
http://www.dogsbreath.org/?image=fredrikgo

Posted by Alina Andrei at October 12, 2005 3:21 PM

Comments

Post a comment

Thanks for signing in, . Now you can comment. (sign out)

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)


Remember me?


Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Bancuri cu si
despre fotografi »

   de MihaiDan
   azi, la ora 07:33
Noutati de la Fuji »
   de Nikon
   acum 2 zile, la ora 09:52
Pagini interesante »
   de buttadeus
   acum 4 zile, la ora 14:01
Cokin X respectiv
Z »

   de Pandy
   acum 6 zile, la ora 20:26
Rumoare la Nikon »
   de MihaiDan
   acum 6 zile, la ora 14:40

Pana acum, cei 11024 de utilizatori au scris 126572 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate