Top 4 reviste de fotografie care îți vor face ziua mai bună!

0
9183
Photography Magazines

Fotografia de orice fel capătă o importanță deosebită în contextul global actual.  Oamenii au descoperit faptul că le place să facă poze, mai ales atunci când dispun de un smartphone de calitate, care are camere cu lentile de top. Dacă  ești unul dintre pasionații de fotografie atunci trebuie să citești acest articol pentru a afla despre unele dintre cele mai bune reviste de fotografie pe care le poți citi și care te pot ajuta să-ți dezvolți abilitățile și aptitudinile în continuare.

Știm deja că există mai multe tipuri de fotografie și că pentru a deveni profesionist cu performanțe notabile într-unul dintre aceste tipuri este nevoie de mulți ani de exersare a abilităților. Acestea fiind spuse, în cele ce urmează vom discuta despre câteva reviste care te pot ajuta să-ți îmbunătățiți aptitudinile. Fără alte comentarii, haide să vedem despre ce este vorba. Relaxează-te și pregătește-te să iei notițe dacă ți se pare interesant!

Aperture

Aperture

Prima și cea mai importantă revistă de fotografie, de reputație internațională, nu este nimeni alta decât celebra Aperture. Revista este disponibilă atât în format tipărit, cât și digital. Este o revistă de fotografie cunoscută pe scară largă, fiind publicată de Aperture Foundation. Lansată în anul 1952, colectivul era format din mulți fotografi celebri precum Ansel Adams, Minor White, Barbara Morgan, Dorothea Lange, Nancy Newhall, Beaumont Newhall, Ernest Louie, Melton Ferris și Dody Warren. Revista se concentrează pe promovarea de noi platforme, sfaturi și idei inedite care să atragă atenția cititorilor, precum și a fotografilor.

Shutter

A doua celebră revistă de fotografie este una foarte populară. Shutter, care este disponibilă atât în ​​format tipărit, cât și în format digital, promovează conținutul „de la fotografi, pentru fotografi”, oferindu-le acestora suport și sprijin. În paginile sale găsești numeroase tipuri de conținut, de la articole de afaceri până la diverse secțiuni care te pot lăsa cu gura căscată. Gradientele pe care le folosesc sunt foarte atractive și sunt doar unul dintre motivele pentru care cititorii sunt atrași de această revistă.

Nature Photographer

Nature Photographer

Cea de-a treia revistă de fotografie este disponibilă, de asemenea, atât în ​​format tipărit, cât și în format digital. Această revistă apare doar de trei ori pe an și se bucură de susținerea a numeroși cititori din întreaga lume, care abia așteaptă apariția ei. După cum îi sugerează și numele, revista are conținut care vorbește despre frumusețea Mamei Natură. De la locuri istorice de o frumusețe rară și până la locuri extraordinare din natură în care trebuie să ajungi, această revistă oferă conținut de calitate și care are în prim plan natura. În afara conținutului obișnuit, revista dispune și de conținut adaptat celor patru anotimpuri.

Click

Ultima revistă de fotografie de pe listă nu este nimeni altă decât faimoasa revistă Click. Poți găsi această revistă atât în ​​format digital, cât și în format tipărit. Revista vorbește despre diferiții pași din fotografie, despre modul de editare a imaginilor și despre multe altele. Le oferă cititorilor o perspectivă amplă asupra fotografiei clasice, dar și a noului val de modalități prin care poți surprinde momentele care contează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.