Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Expozitia Sony World Photography Awards 2012, in premiera in Romania

- 2012-05-10, Simion Buia

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 18 - 30 mai la Cafeneaua Verona, libraria Carturesti si va include o sectiune dedicata fotografilor romani finalisti
În week-end-ul 19-20 mai, fotograful Simion Buia va sustine workshopuri dedicate fotografiei de portret pe temele "Make-up portrait", "Romanian fashion portrait" si "Portrait yourself"; inscrierea este gratuita pe site-ul Sony www.sony.ro/worldphoto


Sony World Photography Awards 2012 Romania


Cele mai bune fotografii din lume vor ajunge la Bucuresti, intre 18 si 30 mai, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2012, organizata in premiera in Romania. Expozitia va reuni lucrarile premiate in acest an la Londra, in cadrul celei mai mari competitii internationale de fotografie din lume deschise inclusiv amatorilor.
Expozitia reuneste 70 dintre cele mai impresionante fotografii selectate dintr-un total de 112.000 de inscrieri din 171 de tari si este pentru prima data de la debutul Sony World Photography Awards, in 2007, cand va fi prezentata nemijlocit publicului din Europa de Est. De asemenea, va avea o sectiune dedicata celor 10 fotografi romani, finalisti in cadrul SWPA in ultimii trei ani. Anul acesta, doi romani - Ionut Hrenciuc si Felicia Simion - au fost nominalizati pe lista scurta a celor mai buni fotografi din lume, la sectiunea "Panorama", in cadrul competitiei "Open" si, respectiv, la sectiunea "Portret", in cadrul competitiei "Youth".
Expozitia va fi gazduita de Café Verona din cadrul librariei Carturesti si ii va surprinde pe amatorii de fotografie prin lucrarile care s-au remarcat in acest an la sectiunile: Open Competition, Professional Competition, Youth Award, Photojournalism. Vizitatorii vor putea aprecia, de exemplu, reprezentarile fotografice ale celor mai importante evenimente care au marcat ultimul an, precum razboiul din Libia, criza economica europeana, dezastrul nuclear de la Fukushima, dar si obiceiuri din cele mai diverese culturi, precum festivaluri indiene, supravietuirea pe timpul iernii in Mongolia sau surfing-ul in Gaza.
Workshop-uri de fotografie de portret sustinute de fotograful Simion Buia
Cu aceasta ocazie, Sony organizeaza, in weekend-ul 19 - 20 mai, workshop-uri gratuite dedicate fotografiei de portret. Atelierele de fotografie vor fi conduse de fotograful Simion Buia, trainer si coordonator al Academiei de Fotografie, cunoscut pentru seria de portrete numita "Actorii si fotograful", in care i-a surprins pe unii dintre cei mai cunoscuti actori romani, precum Radu Beligan, Victor Rebengiuc, Mircea Albulescu sau Maia Morgenstern. În fiecare zi vor avea loc trei workshop-uri pe temele "Make-up portrait", "Romanian fashion portrait" si "Portrait yourself". Durata unui workshop este de 2 ore iar cei inscrisi vor primi carduri de memorie Sony pe care isi vor putea pastra fotografiile realizate in timpul sesiunii.
Înscrierea la workshop este gratuita si se poate realiza pe site-ul Sony, accesand www.sony.ro/worldphoto sau prin Facebook accesand pagina de facebook Sony Romania.
Mai multe informatii despre competitie puteti accesa aici: http://www.worldphoto.org/


Despre Sony:
Sony este producator de sisteme audio, video, de comunicatii si tehnologie a informatiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinatii profesionale. Sony este recunoscut pentru produsele sale audio-video, precum televizoarele BRAVIA LCD High Definition (HD, camerele digitale Cyber-shot, camerele video Handycam, camerele digitale SLR Alpha si playerele MP3 Walkman, precum si pentru computerele VAIO si echipamentul HD pentru transmisiuni profesioniste, in principal XDCAM HD. Oferind o gama completa de produse electronice, muzica, imagini, jocuri, afaceri online, Sony reprezinta unul din brand-urile lider in divertismentul digital, avand aproximativ 170.000 de angajati in intreaga lume. Pentru mai multe detalii despre Sony Europe, vizitati http://www.sony-europe.com si http://www.sony-europe.com/presscenter
"Sony", "WALKMAN", "VAIO", "Cyber-shot", "Handycam", "Alpha", "BRAVIA" si "XDCAM" sunt marci inregistrate ale Sony Corporation. Celelalte marci apartin respectivilor proprietari.


http://www.sony.ro/article/id/1237485572511

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Program de
modificare si
procesare
fotografii »

   de Dorian
   azi, la ora 14:54
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 3 zile, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 5 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 6 zile, la ora 10:04
Zvonuri la
Panasonic »

   de Dorian
   acum 10 zile, la ora 17:04

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127313 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate