Top 4 Formatori de Opinie în materie de reviste de fotografie de modă

0
7356
Fashion

Gustul pentru modă a apărut în momentul în care oamenii au început să-și aleagă și să poarte diferite tipuri de haine. Istoria spune că moda, materialele, imprimeurile și tot ce are legătură cu designul au apărut mai întâi la Paris! Odată cu trecerea anilor, industria modei a cunoscut tendințe ascendente atât în ​​materie de design, cât și în ceea ce privește tehnologii. Acest lucru a ajutat producătorii și creatorii de modă să revoluționeze industria de profil.

Industria a fost analizată și studiată și a ajuns la punctul în care revistele și presa scrisă au avut un impact semnificativ asupra oamenilor. Așa că,  industria a început să se concentreze pe presa scrisă; astfel, revistele de modă au fost inventate pentru a atrage și mai mult atenția. Visul fiecărui fotograf de modă este ca fotografiile sale să fie cât mai vizualizate și oamenii să își amintească de ele cât mai mult timp. Acestea fiind spuse, vom vedea mai departe care sunt câteva dintre cele mai apreciate reviste de fotografie de modă. Relaxează-te și bucură-te de lectură.

Vogue

Vogue

Prima de pe listă nu este nimeni alta decât faimoasa și extrem de populara Vogue. Nu mai este niciun secret că această revistă este mereu în top încă de la început. Revista a fost publicată pentru prima dată în 1892. Această influentă revistă de modă a fost realizată de Arthur Baldwin Turnure și, de atunci, revista a avut parte de vânzări fabuloase. Revista a beneficiat de diverse îmbunătățiri și este o revistă care apare în mod regulat și pe scară largă, având cititori din întreaga lume, în special pentru conținutul său de modă tradițională și nouă.

Cosmopolitan

A doua pe listă este nimeni alta decât celebra Cosmopolitan. Prima revistă tipărită a fost publicată în anul 1886, iar de atunci Cosmopolitan a atras cititori din întreaga lume. Este o revistă de modă pentru femei. Această revistă de fotografie de modă include și alte tipuri de conținut care sunt actuale, cum ar fi relațiile, moda, feminismul, sexul și alte subiecte legate de femei.

BOF- the business of fashion

Cea de-a treia revistă celebră pentru fotografiile de modă este nimeni alta decât BOF – Afacerea Modei. Acest brand special a fost lansat în anul 2000 și, de atunci, revista a fost foarte bine primită de generațiile tinere și adulte. Este o creație a celebrului Imran Ahmed. Această revistă conține fotografii de tot felul și care au legătură cu moda. Revista BOF – Afacerea Modei mai este cunoscută și drept revista Economist a modei.

Allure

Următoarea și ultima revistă de pe listă nu este nimeni alta decât Allure. Revista este una faimoasă, fiind originară din America. Vorbește în principal despre frumusețea feminină și este o revistă care apare lunar. Revista a fost lansată în 1991, de către celebra Linda Wells. Acesta revistă de fotografie de modă a atras cititori din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.