Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Epson prezinta WorkForce PRO RIPS - noua serie de imprimante pentru segmentul business

- 2015-11-24, Gabriel Preda

Epson a prezentat noua serie de imprimante RIPS (Replaceable Ink Pack System) dedicate segmentului business, capabile sa printeze pana la 75.000 de pagini fara sa fie necesara schimbarea consumabilelor, diminuand astfel semnificativ costurile de printare ale companiilor.


"Noile echipamente business au fost gandite pentru a veni in sprijinul companiilor care vor sa beneficieze de avantajele unei flote de imprimante aflata la sediul acestora, dar cu atuuri care tin de predictibilitatea costurilor, specifice unui model centralizat de solutie de printing. Acestea au fost create astfel incat sa fie folosite fara intrerupere cat mai mult timp, cu interventii minime, atat cand vine vorba de inlocuirea consumabilelor, cat si de procesul de intretinere. Imprimantele WorkForce PRO RIPS inglobeaza urmatoarea generatie de tehnologie inkjet de la Epson si ofera mai multa flexibilitate si potential decat imprimantele laser, lucru care le permite clientilor sa evolueze in pas cu schimbarile care au loc la nivelul pietei", spune Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria.


Inkjet versus laser
In prezent, 7 miliarde de euro din valoarea productivitatii companiilor din Europa reprezinta bani pierduti din cauza modului de folosire al imprimantelor si al problemelor cauzate de acestea, potrivit unui studiu efectuat de Coleman Parkes, la solicitarea Epson. Mai mult, companiile europene ar putea economisi peste 55 de milioane de euro pe an din costurile alocate fortei de munca daca vor folosi imprimante inkjet in loc de imprimante laser, potrivit unui studiu facut de Buyers Laboratory LLC (BLI). in plus, acest lucru va genera reducerea costurilor cu energia electrica, diminuarea deseurilor rezultate din schimbarea consumabilelor si reducerea costurilor cu asistenta IT.


Concluziile celor doua studii sunt cu atat mai importante cu cat cererea de imprimate inkjet la nivel european este estimata sa creasca cu 13% pe an, iar aceasta categorie de produse sa ajunga la o pondere de 34% din piata totala de imprimante business pana in 2019.


Aceasta tendinta se manifesta si in Romania, pe masura ce companiile constientizeaza avantajele pe care le ofera imprimantele business inkjet si cu atat mai mult cu cat raspund nevoilor acestora de predictibilitate, de crestere a productivitatii si de diminuare a costurilor.


Inchirierea echipamentelor – un nou model de business
Un alt argument pentru adoptarea acestor tipuri de echipamente este extinderea unui nou model de business in randul companiilor din Romania si care presupune accesul la astfel de echipamente, la pachet cu servicii de inchiriere, asistenta tehnica si mentenanta.


“Vorbim de un nou model de business la care vor adera tot mai multe companii care urmaresc uniformizarea costurilor de printare si diminuarea acestora", mai spune Simona Decuseara, mentionand ca reducerea costurilor de imprimare poate ajunge si la 25% pe an.


"Cele mai multe cereri in acest sens vin de la companii din domenii precum productie, financiar sau consultanta juridica, cu un necesar de printare de peste 15.000 de pagini pe luna. De cele mai multe ori vorbim de IMM-uri care trec la un nou nivel al business-ului lor, conduse de manageri tineri, care constientizeaza avantajele acestor tipuri de servicii", spune Eduard Galan, CEO la Ask4IT, reseller de echipamente Epson.


Noua gama se echipamente RIPS dedicate segmentului business include doua modele A3 - WorkForce Pro WF-R8590DTWF si WorkForce Pro WF-R8590D3TWFC si doua modele A4 - WorkForce Pro WF-R5190DTW (imprimanta) si WorkForce Pro WF-R5690DTWF (multifunctional). intreaga serie este rezultatul unei investitii de 125 de milioane de euro in unitati de productie din Japonia, care au permis Epson sa inglobeze tehnologie de printare de ultima generatie in echipamente destinate unui volum mare de lucru.


Noile echipamente din seria WorkForce PRO RIPS consuma cu pana la 95% mai putina energie electrica, reduc deseurile rezultate din schimbarea consumabilelor cu pana la 99% si presupun cu 98% mai putine interventii in comparatie cu echipamentele laser concurente[1]. Cat priveste performantele de imprimare, noile produse sunt capabile sa printeze pana la 75.000 de pagini monocrom sau color, fara sa fie necesara schimbarea consumabilelor.


Despre Epson
Epson este lider global in ceea ce priveste inovatiile, dedicandu-se depasirii asteptarilor clientilor sai prin intermediul solutiilor pentru piete diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea acasa, pentru comert si industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala, sisteme de imprimare si proiectoare 3LCD pana la roboti industriali, ochelari inteligenti si sisteme de detectie si se bazeaza pe tehnologii originale compacte, economice si de mare precizie.


Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajati in 94 de companii din intreaga lume si este mandru de contributiile permanente aduse protejarii mediului si comunitatilor in care opereaza.Gabriel Preda
PR Consultant
SmartPoint
0726.493.938 / 031.805.3913
gabriel.preda@smartpoint.ro
www.smartpoint.ro


http://global.epson.com

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Adobe CC »
   de Dorian
   acum 2 zile, la ora 10:07
Program de
modificare si
procesare
fotografii »

   de Dorian
   acum 3 zile, la ora 14:54
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 6 zile, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 8 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 10:04

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127314 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate