Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Epson lanseaza o noua serie de imprimante profesionale de mari dimensiuni

- 2016-01-14, Gabriel Preda

Epson lanseaza cea mai noua serie de imprimante profesionale de mari dimensiuni pentru semnalistica. Astfel, noua serie SC-S ofera posibilitatea de a tipari aplicatii de semnalistica si afisaje aspectuoase, care atrag atentia. Noua gama de imprimante va ajuta companiile sa maximizeze productivitatea, utilizatorii bucurandu-se in plus de mentenanta si asistenta.


Epson lanseaza cea mai noua serie de imprimante profesionale de mari dimensiuni


Fiecare componenta a noilor imprimante SC-S 80610, SC-S 60610 si SC-S 40610 a fost proiectata si produsa in intregime de catre Epson pentru a asigura o functionare fara probleme si pentru a garanta rezultate la calitate profesionala. De la semnalistica si pana la afisaje si decoratiuni de nivel inalt, noile modele asigura o imprimare precisa pe o serie de medii de tiparire. Toate materialele, de la afisaje pentru expozitii, afise si panourile iluminate, pana la materiale POS, autocolantele pentru vehicule si tapet, vor fi imprimate cu o acuratete fara egal, datorita unui sistem foarte avansat de control automat al tensionarii (AD-ATC). Acesta se combina cu un sistem sofisticat de alimentare si cu role de presiune anti-statice cu diametru mare, pentru a optimiza acuratetea prinderii si a alimentarii.


Fiind echipate cu ultima generatie de capete de printare Epson, PrecisionCore TFP, imprimantele produc rezultate exceptionale, cu printuri clare si culori vibrante. Lucrand in tandem cu o noua formula a cernelii Epson, UltraChrome GS3 sau GS3 cu cerneala rosie, utilizatorii pot produce o gama cromatica larga pentru o imprimare exacta a culorilor. SC-S 80610 permite adaugarea cernelurilor rosii si portocalii pentru a extinde si mai mult gama cromatica si posibilitatile de print. Iar modul de imprimare de calitate superioara, "Precision Dot", usureaza imbunatatirea calitatii generale a imprimarii pe o serie de medii de tiparire, printre care se numara filmul transparent, vinilinul, panza si hartia fotografica.


"Am analizat feedback-ul clientilor cu privire la modelele pentru semnalistica anterioare si ne-am decis sa dezvoltam o noua gama bazata pe cerintele lor. Rezultatul este o serie de produse de top, care sunt echipate cu numeroase tehnologii Epson avansate, pentru a oferi acuratete, precizie si calitate la un nivel superior. Acestea marcheaza cu adevarat punctul culminant al cunostintelor si experientei Epson intr-o singura gama", spune Dominic Fowler, Product Manager, Epson Europe.


Designul noii serii SC-S este orientat asupra imbunatatirii experientei de imprimare pentru client. Configurarea se face rapid si simplu, iar in momentul in care incepe procesul de imprimare, ecranul mare, cu afisaj clar, ofera acces la vizualizarea zonei de imprimare, iar luminile cu LED permit inspectarea cu usurinta a printurilor.


Noua gama de imprimante ofera o serie de caracteristici, inclusiv intretinerea automata a capului de printare si un sistem de colectare a cernelii pulverizate, contribuind la asigurarea imprimarii continue. Produsele beneficiaza de o garantie standard de doi ani pentru a oferi un plus de siguranta clientilor. Utilizatorii care doresc sa beneficieze de service si asistenta pentru perioade mai lungi de timp, au la dispozitie optiuni de extindere a garantiei.


Gabriel Preda
PR Consultant
SmartPoint
gabriel.preda@smartpoint.ro

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 2 zile, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 4 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 5 zile, la ora 10:04
Zvonuri la
Panasonic »

   de Dorian
   acum 9 zile, la ora 17:04
Obiective Fujifilm »
   de Avram
   acum 14 zile, la ora 11:49

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127312 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate