Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Debut european pentru patru imprimante de format mare Epson

- 2016-03-09, Gabriel Preda

Epson va prezenta cea mai noua gama de imprimante SureColor cu jet de cerneala pe baza de apa, tip pigment si cu sublimare, in cadrul expozitiei FESPA Digital de anul acesta, cel mai important targ european din industria serigrafiei si tiparului digital de mari dimensiuni. Noile modele de imprimante permit utilizatorilor realizarea unei serii de produse de calitate superioara, cu valoare adaugata, pe o gama larga de materiale.


Ajuns anul acesta la cea de-a zecea editie, targul FESPA Digital 2016 (Amsterdam) marcheaza debutul european pentru patru imprimante de 64 inci recent lansate: SureColor SC-S80610 (10 culori), SureColor SC-S60610 CMYK x 2 (imprimanta de mare viteza), SureColor SC-S40610 (4 culori) si modelul foarte rapid SureColor SC-P20000 cu cerneala pe baza de apa. Aceste imprimante incorporeaza numeroase caracteristici noi, care se combina pentru a oferi furnizorilor de servicii profesionale de printing o calitate superioara, productie sporita si eficienta in utilizarea cernelii.


Standardul SD 5

Imprimanta Epson SureColor SC S60610


Noua gama SureColor SC-S si setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formula noua ofera companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe imprimante cu 4, pana la 10 culori (inclusiv alb si metalic). Acestea au o serie de moduri de imprimare dedicate pentru backlit/transparente, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet si fotografii imprimate pe canvas si o productivitate de pana la 95,3 mē/h la o singura trecere pentru grafica destinata expoziţiilor/afisajelor. Pe langa o reducere substanţiala a preţului cernelii, furnizorii de servicii de imprimare vor beneficia de un consum de cerneala redus semnificativ in urma imbunataţirii formulei chimice din noul set de cerneala GS3. Rezultatul va reprezenta o imbunataţire substanţiala a costului total de exploatare in comparaţie cu alte opţiuni de imprimare de pe piaţa.


Imprimanta SureColor SC-P20000, cu cerneala pe baza de apa, este echipata cu noul set de cerneluri Epson UltraChrome Pro cu 10 culori si ofera cea mai buna calitate la viteze de imprimare de pana la 17,5 mē/h. Aceasta imprimanta este ideala pentru crearea de materiale POS, semnalistica pe termen scurt pentru exterior/interior, grafica pentru expoziţii/afisaje, producţie publicitara si fotografii de calitate superioara, de format mare. Imprimanta este echipata cu cap de printare PrecisionCore MicroTFP pentru a obţine rezultate excepţionale la rezoluţii de pana la 2.400 x 1.200 dpi, chiar si la cele mai mari viteze de imprimare.


In sectorul destinat textilelor, Epson prezinta cele mai noi imprimante cu sublimare, SureColor SC-F7200 si SC-F6200. Ambele pot produce textile imprimate de inalta calitate, precum semnalistica pe materiale moi, articole de imbracaminte, articole sportive si textile de uz casnic, oferind, in acelasi timp, flexibilitatea necesara pentru a sublima pe o gama larga de medii de tiparire rigide si 3D.

Pe durata expozitiei, demonstratiile vor viza:
- imprimarea de mare viteza (cu 4 treceri) a imaginilor de calitate superioara pe bannere, vinil monomeric si afise de tip blueback cu ajutorul noii imprimante SureColor SC-S60610;
- grafica excelenta cu gama cromatica larga pentru semnalistica, backlit/transparente si tapet cu culori metalice, alb si rosu spot, toate produse pe noua imprimanta SureColor SC-S80610;
- tricouri, sepci, genti si sorturi imprimate cu modelul direct-to-fabric SureColor SC-F2000 echipat cu noul software Garment Creator;
- decoratii cu suprafata rigida cu noua imprimanta cu sublimare SureColor SC-F6200 in combinatie cu Chromaluxe.


"In cadrul expoziţiei FESPA Digital prezentam flexibilitatea, performanţele, calitatea si eficienţa gamei noastre extinse de imprimante noi pentru formate mari", declara Richard Barrow, Senior Product Manager, Epson Europe. "Ne concentram asupra prezentarii modului in care companiile pot largi gama de produse imprimate pe care le pot realiza folosind capul de printare, cerneala, tehnologia și design-ul imprimantelor de ultima generaţie, dar si asupra modului in care pot maximiza in mod semnificativ capacitaţile de productie si profiturile", explica Richard Barrow.


Despre Epson
Epson este lider global in ceea ce privește inovatiile, dedicandu-se depașirii așteptarilor prin intermediul solutiilor pentru piete diverse, precum cele destinate pentru birouri, utilizarea la domiciliu, comert si industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala, sisteme de imprimare si proiectoare 3LCD pana la roboti industriali, ochelari inteligenti si sisteme de detectie si se bazeaza pe tehnologii originale compacte, economice si de mare precizie.
Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajati in 94 de companii din intreaga lume si este mandru de contributiile permanente aduse protejarii mediului si comunitatilor in care opereaza.


Gabriel Preda
PR Consultant
SmartPoint
Bucuresti
Mob: 0726.493.938
gabriel.preda@smartpoint.ro
www.smartpoint.ro

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   ieri, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 3 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 4 zile, la ora 10:04
Zvonuri la
Panasonic »

   de Dorian
   acum 8 zile, la ora 17:04
Obiective Fujifilm »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 11:49

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127312 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate