« Oamenii privesc dar nu vad decat ce doresc sa vada | Main | Justitia romana asa cum este »

February 3, 2008

Mai este expusa numai o saptamana

Expozitia de la etajul 3, Teatrul National, ramane deschisa pana duminica 10 februarie. Mergeti sa o vedeti. Cel mai bine chiar azi.
Ce-i in mana nu-i minciuna. Sper sa va surprinda. E mai impresionanta decat v-ati astepta. Sunt 192 fotografii mari.

Da, exista texte alaturate care schioapata. Asa zisele titluri sunt rezultatul unui Telefon fara Fir. Cele scurte de la scanare au fost modificate de editor, pentru explicitare, schimbate la MNAC, cu ocazia dactilografierii diacriticelor ; in toate cele 3 cazuri, fara sa fie vazuta poza.
Au rezultat descrieri usor excesive, parca iti baga degetul in gura. Recunosc, sub presiune, am citit textele alaturate doar la 3 zile dupa vernisaj. Dar parca e mai bine sa fie texte discutabile si fotografii fara probleme, decat invers.

Albumul exista, dar un contract, cu clauze cel putin stupide, nu permite sa fie nici vandut, nici oferit gratuit. Aveti dovada aici :
http://www.compania.ro/noutati.htm

Problema cartii va fi rezolvata in cateva luni. Sau se vor comercializa acestea, prea putin probabil, sau voi scoate o alta carte.

Am fost ieri in expozitie, unde densitatea pe km patrat era ridicata.
Erau multi copii, cu varste de 3-10 ani, impreuna cu parintii aferenti.

ieri%20la%20expoztie.jpg

copil%20luminos.jpg

Erau si caini, posibili amatori de cultura.

amator%20de%20arta.jpg

Foarte simpatic, asa ceva nu am mai vazut pana acum.
O expozitie plina este mult mai tentanta decat una goala. Fie ea si in vest. Dar toata lumea intreba de carte, asa ca am ramas anonim; de Rusine.

La insistenta d-lui Campina, atasez un crop 100% din poza cu pricina.

77%201313%20general%20Hassel.jpg

Se vede bine gulerul de blana, cele 2 stele mari si aparatul suedez. Nu reusesc sa-mi amintesc numele generalului; am aflat ca practic a distrus filmul cu vizita la developat.

Posted by Andrei Pandele at February 3, 2008 9:09 AM

Comments

Post a comment

Thanks for signing in, . Now you can comment. (sign out)

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)


Remember me?